Срещу 2 лв. феновете на Ботев ще гледат своите любимци в Добрич

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
09:06 / 09.08.2011
3872
Привържениците на "Ботев" Пловдив ще плащат по 2 лева, за да гледат на живо двубоя на любимците си срещу "Добруджа", съобщиха от пресслужбата на клуба. Освен цената, за дружелюбното отношение на домакините показателен е и фактът, че ръководството на клуба от Добрич не ограничи броя на билетите за бултрасите.

Така всички желаещи да подкрепят "канарите" в първия мач от първенството могат да го направят срещу споменатата вече сума. Шефовете на "Добруджа" разчитат, че феновете на "Ботев" ще оценят жеста и ще допринесат за футболния празник, без да нанасят щети по трибуните на стадион "Дружба".

Припомняме, че до 11 август /четвъртък/ продължават записванията за организираната от ръководството на "Ботев" екскурзия за мача. Пътуването до Добрич струва 15 лева, като в цената е включен и билет за двубоя. Записвания се приемат във фен-магазина на "Колежа".



Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).