Клубовете от "А" група заплашиха: Спираме камерите след 2-ия кръг

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
14:44 / 08.08.2011
4051
Клубовете от "А" група заплашиха, че ще спрат достъпа на камерите до стадионите, ако до кая на втория кръг не получат договора за телевизионните права и банковата гаранция със сумата, която трябва да им бъде платена. Това се случи днес на общото събрание на Професионалната футболна лига, на която присъстваха представители от елитните клубове.

"Очакваме БФС и S.V.RSA да ни предоставят договора за ТВ правата и банковата гаранция. Освен това искаме да видим и проектите за договорите между самите клубове и Българския футболен съюз. Ако това не бъде направено, клубовете решиха да не допускат камери на стадионите след втория кръг. Много съжалявам, че на нашата покана не се отзоваха нито Борислав Михайлов, нито Борислав Попов, нито Валентин Михов", заяви президентът на ПФЛ Стефан Капралов.

На заседанието на ПФЛ присъстваха изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков, изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков, президентът на Славия Венцеслав Стефанов, Атанас Узунов от Локомотив Пловдив, както и други представители на елитните клубове в България.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 6
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).