"Цар Симеон 1898" си върна юношески национал от КК "Несебър"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:20 / 08.08.2011
648
Пловдивският колоездачен клуб "Цар Симеон 1898" си върна в състава юношеския национал Николай Бояджиев, който досега караше с екипа на "КК" Несебър". 19-годишният пловдивчанин сам е изявил желания да се прибере в родния си клуб, заради отличния колектив и многото приятели там.

Главният треньор на "царистите" Петър Павлов също се съгласи да върне Бояджиев, въпреки, че му бе малко обиден заради неочаквания му преди година трансфер в "Несебър". В "морския" клуб Ники обаче изкара по-малко от година и отново предпочете "Цар Симеон 1898", където се чувства най-добре.

Роденият на 1 август 1992 година млад бегач ще бъде картотекиран тези дни в Българския колоездачен съюз за родния си клуб. На Николай ще се разчита за предстоящите важни стартове на пловдивчани в чужбина.

Както е известно Бояджиев за малко изпусна медал на балканското първенство на шосе в Сърбия за юноши старша възраст преди година. В общия старт пловдивчанинът, който бе включен в националния отбор на България за балканиадата, караше през по-голяма част от състезанието сред лидерите.

18 километра преди финала обаче велосипедът му даде дефект и се наложи той да се движи само на една придавка. Въпреки това Ники завърши на 4-то място.

Пред него остана другият българин сред лидерите - Момчил Робов от "Лястовица"/Кз/, който спечели вицешампионската титла и сребърния медал от шампионата.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 32
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).