Божков пред завръщане в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
08:52 / 01.08.2011
4719
Бившият капитан на Ботев Пловдив Даниел Божков е пред завръщане в родния си клуб, съобщиха от пресслежбата на клуба. Той ще се присъедини към "канарчетата" днес и ще замине с отбора на лагера в Цигов чарк. Дънди ще мине кратък пробен период, който ще продължи до завръщането на отбора в Пловдив в петък. Ако формата на Божков се понрави на Петър Хубчев, на защитника ще бъде предложен договор.

В последните 2 сезона Даниел Божков игра във Видзев Лодз. Той премина в редиците на полския тим през лятото на 2009 година, след като разтрогна с Ботев по вина на клуба заедно с почти всички свои съотборници.

"Жълто-черните" заминават за планинския комплекс около обед в първия ден на август. Преди това отборът ще тренира от 9.00 часа на стадион "Христо Ботев". Следващата контрола е в сряда срещу тима на Банско. Двубоят е от 18.00 часа на стадиона в Ракитово.

Очаква се от понеделник тренировки наравно със съотборниците си да започнат Александър Александров, Димитър Байрев и Мартин Стефанов, които страдаха от различни травми.



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).