Ботев сложи петица на Съединение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (44)
19:50 / 30.07.2011
12051
Ботев с лекота се справи срещу третодивизионния Гигант Съединение в контрола играна на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. Възпитаниците на старши-треньора Петър Хубчев без да си дават зор се наложиха с 5:0 над воя опонент.

Още до почивката "канарчетата" вече водеха с класическото 3:0. Атанас Курдов изведе "жълто черните" напред още в 15-ата минута. Голмайсторът получи пас в наказателното поле на гостите и с техничен удар преодоля стража на Съединение. Само 3 минути по-късно Васил Гуджев удвои. Младокът получи прекрасен пас от Ивайло Димитров-Шведа и с удар от въздуха прати коженото кълбо във вратата на гостите. В 20-ата минута Наско Курдов отбеляза втория си гол в мача и направи резултата класически.

Второто полувреме Ботев продължи да контролира темпото на игра. В 55-ата минута Тодор Тимонов с мощен удар от границата на наказателното поле направи резултата 4:0. Четвърт час преди края "жълто черните" вкараха пети гол. Тимонов изведе зад отбраната на Съединение резервата Петър Атанасов, който хладнокръвно излъга вратаря и фиксира крайното 5:0.

 



Виж коментарите (44)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).