Коко Динев: Играем слабо и разочарованието ни вече е в повече

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (73)
17:14 / 28.07.2011
11240
Собственикът на Локомотив Константин Динев бе ядосан на поредната ялова продукция на отбора му, след нулевото равенство срещу Банско.

"Играем слабо и разочарованието ни вече е в повече, откровен бе Коко Динев. Треньорът ни обяснява, че са много изморени и заради това се получават тези неща. Да се надявам наистина това да е причината."

Дали головата суша ще накара ръководството да търси нов нападател? 

"Знаете селекцията при нас не свършва, докато е възможно да правим трансфери, заяви Динев. Не търсим нещо конкретно. Но, ако изникне нещо, което да ни задоволява като финансови условия и да е по-добър от тези, които имаме, то ние сме готови да го привлечем. Засега няма нещо конкретно. Единствено чакаме аржентинския централен защитник, който ще дойде в петък в Пловдив."

В събота отборът ще бъде показан пред феновете му, които досега не са го гледали в този му вид и са притеснени от показаните резултати в подготовката и малкото вкарани голове. Оправдани ли са им тревогите?

"Аз лично се надявам, че нещата ще се оправят, оптимист е Динев. Отдаваме всичко на подготовката ни. Много тежки тренировки. Дано наистина това да е причината, че са преуморени футболистите в момента. Сега ще намалеят тежките занимания и ще видим какво ще се промени."

Коко Динев взе отношение и по въпроса с програмата на мачовете на Локомотив, която затруднява привържениците да подкрепят тима при гостуванията му.

"Нас няма кой да ни чуе във футболния съюз, счита Динев. Ние и да искаме и да не искаме, все никой не ни чува. Все ние сме ощетените, но какво да ви кажа, просто такава ни е държавата."

Собственикът на Локомотив Пловдив пожела успех на двата отбора, които играят днес мачове от турнира Лига Европа. "Като българин искам да им пожелая успех, откровен е Динев. Дано се представят добре. Да се надяваме, че ще защитят подобаващо честта на А група."

Източник: gong.bg



Виж коментарите (73)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).