Ботев представи Гълъб Костадинов пред феновете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
14:14 / 20.07.2011
6787
Вчера вечерта се проведе поредната среща между ръководството на Ботев Пловдив и фенове от всички фракции на жълто-черните, съобщиха от пресслужбата на клуба. Клубът, в лицето на Марин Бакалов, представи мерките за сигурност, които ще влезнат в сила от новия сезон. Всеки професионален отбор в България е задължен да има назначен един човек, който да отговаря за сигурността и реда на своя стадион. За канарчетата тази длъжност ще се заема от Гълъб Костадинов, който вчера официално бе представен пред публиката.

Неговата работа ще бъде да координира връзките между клуба, полицията и феновете преди, по време и след официалните мачове на отбора. Освен това Костадинов ще трябва да изготви план за работа за безопасност на стадиона, да следи за настаняването на гостуващите агитки, да координира действията на бултрасите преди по-важните срещи и да представя исканията им пред полицията. Работата на отговорника по сигурността ще има и на мачовете от юношеските формации на елитните ни отбори, където вече задължително се изисква присъствие на длъжностно лице за охрана.

Президентът Марин Бакалов официално се обърна към стотината фенове, които бяха дошли с призива да помогнат на клуба да влезне в А група, а това ще стане само с безапелационна подкрепа от всички.

"Няма да е лесно преминаването ни през Б група. Има много сериозни отбори, така че трябва да сме обединени и да мислим в една посока, а тя е именно за доброто на Ботев Пловдив. Надявам се да продължим с доброто ни представяне, както и през изминалия сезон и да имаме още много поводи за радост. Целта за всички нас сега е само една", каза Бакалов пред всички фенове.



Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).