Лазаров: По-добре да ни е тежко сега, отколкото когато почне първенството

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (40)
15:22 / 14.07.2011
6257
Капитанът Локомотив Здравко Лазаров призна, че не е приятно отборът му да загуби първите пет свои контроли, но бе уверен, че това е за добро.

"Сега е най-тежкият период за всеки футболист, има натрупана умора. Тренираме по два пъти всеки ден, играем мачове през ден. По-добре да ни е тежко сега, отколкото когато почне първенството. Неприятно е, че губим след елементарни грешки, но съм уверен, че ще успеем да ги изчистим." коментира Електричката.

"Не заслужавахме да загубим срещу Олимпиакос, но и там имаше съдийски грешки. Важното е, че там изиграхме много добър мач. На отбора му е тежко и с пътуванията до Гърция и Кипър, както и смяната на климата. Още повече се срещнахме с отбори, които вече бяха приключили в подготовката си и днес играят мачове от европейските клубни турнири."

"Добре е, че запазихме гръбнака на от футболисти и така с няколко нови попълнения няма да е нужда да градим нов отбор. Доволен съм и от младите футболисти, които са с нас, но трябва да се признае, че с тях се иска много индивидуална работа." каза още Лазаров.

"Надявам се още срещу Славия да се усети промяна в облика ни, но в Австрия трябва да играем футбола, на който ще разчитаме през новия сезон. Сигурен съм, че за първия мач от първенството ще сме отпочинали и добре подговени. Аз лично се чувствам в добра форма, има още какво да се иска, за да навляза в оптимална. Изиграх няколко мача на пълни 90 минути, важното е, че като цяло няма контузии, с изключение на Юнес Бенжелюн, който е един от основните ни футболисти." завърши най-опитния в съблекалнята на Локомотив.

Източник: lportala.net



Виж коментарите (40)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).