ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Иван Маринов: Това е мача на сезона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:11 / 07.05.2007Коментари (0)2212
©
Старши-треньорът на Локомотив Иван Маринов и генералният секретар Атанас Узунов демонстрираха приповдигнато настроение на днешната пресконференция, два дни преди полуфиналния мач с Левски на Лаута. "Това е мачът на сезона за нас. Ще направим всичко възможно да помогнем на Мъри да се съсредоточи изцяло в първенството. В България няма непобедим отбор, въпреки че според мен Левски има най-добрият отбор и треньор в момента. Ние ще играем с 12 души, феновете ни ще са с нас - дано се сетят да пуснат контестация."

"Левски играе с една и съща схема от 2-3 години и при тях всичко в играта е изгладено. Нашите плюсове обаче са младостта, жаждата за изява и победа."

"Радвам се, че нямам проблеми с контузени, наказани или неразположени футболисти преди този мач. Единствено няма да разчитам на Руман Горанов, тъй като знаете, че бе извън терена 35 дни. В момента тренира наравно с останалите, но му липсва игровата подготовка."

"В момента никой футболист или човек от щаба не мисли за пари за мач като този, без значение за какви премии се говори при взимане на Купата на България. Към днешната дата всичко от финансова гледна точка е изгладено по статут до последната стотинка. Сигурно сме един от малкото клубове в страната."

"Не мисля за дузпи, тъй като това е голямо напрежение, което не искам да вкарвам в съблекалнята. Работили сме винаги така, че да изключваме негативното влияние върху психиката на футболистите. Вярвам, че в такъв мач съдията ще свири това което види - без значение дали е чужденец или българин. Аз самият не бях от най-амбицираните хора да се осигури чужд рефер, тъй като за мен това не е от значение." коментира предстоящата среща Иван Маринов.

"Важното е, че целите, които си поставихме зимата, трябват ни още два мача за да ги изпълним." отчете наставникът.
Тойпожела официално да излезе с позицията си, относно медийните слухове отноносно бъдещето му в Локомотив и преминаването му в друг български клуб, който самият Маринов определи като спекулации. "Чест е за всеки български треньор да получи предложение от клуб като Левски. Аз нямам тази чест. Имам отбор, на който съм верен вече 6 години и няма да се отказвам, докато ръководството не прецени. Или пък ако ръководството реши да ми налага човек, спортно-технически директори, искащи да дават съвети и да трупат дивиденти от критика. Тогава няма да съм треньор. Това което се изписа според мен е спекулация, тъй като имам уверението на шефовете и ръководството. Това за мен вече е затворена страница." категоричен беше Маслара.

Още по темата: общо новини по темата: 28
10.05.2007
10.05.2007
10.05.2007
09.05.2007
09.05.2007
09.05.2007
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Притеснителна информация за състоянието на Петър Андреев
Фенове на Локо поискаха от Бащата и Томаш публично да разкрият причините за раздялата
Локо към феновете: Най-силният и верен 12-и играч! И в Пловдив, и в цяла България!
Официално: Локо разтрогна договорите на Томаш и тримата му помощници
Трима от Ботев на призови места в анкетата "Футболист на футболистите"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: