Канатларовски: С привличането на Нифлор и Еспиноза селекцията е готова

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
16:42 / 09.07.2011
5071
Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Драган Канатларовски даде интервю, в което споделя своето мнение за мача с Монтана, за състоянието на отбора и за селекцията, която още не е приключила.

"Виждам, че отборът върви нагоре, счита Драган Канатларовски. Отиваме за контрола в Кипър. Изиграхме един много добър мач в Гърция. Срещу Монтана играха нашите юноши и тези футболисти, които играят без смяна. Още не сме стигнали ритъма от първенството, където играчите могат да играят 90 минути. Нямахме смени, защото разполагаме с малко футболисти. С привличането на двамата футболисти, Венков и Нифлор, ние ще бъдем така, както трябва. Формата на футболистите и отбора ще върви нагоре. Доволен съм от игралите вчера."

Кога феновете на Локомотив ще могат да видят онзи комплектован отбор, който ще играе и в шампионата?

"Програмата ни е претрупана и аз не исках тези две контроли, но не можехме да ги откажем, защото щяхме да изглеждаме несериозни като тим, сподели Драган Канатларовски. Все пак това са и тренировки. Ето срещу Монтана се получи добра тренировка. Сам снимахте и казахте, че тази стартова 11- ка ще остане в историята. Съчетанието бе от опит, изкуство и младост. Лека-полека аз виждам нещата и бързо ще разберeм и нашия състав. Радващо е, че приключихме трансфера на Венков и от понеделник той почва с нас. Сега има 15-16 футболисти, които се конкурират за 10 места."

Според македонския спец, с привличането на Нифлор и идването на чилиеца Еспиноза ще приключи селекцията. Чилиецът играе на позицията на атакуващия халф и ще дойде в понеделник, като ще бъде изпробван в два мача.

"В Австрия трябва да се изчистят много неща, очаква Драган. Сега сме уморени, но накрая ако сме добре физически подготвени, то можем да се надяваме на добри резултати в лигата. Здравко Лазаров игра цял мач с Монтана, защото няма да идва в Кипър. Бенжелюн също не е в групата, знаете причината. До три седмици очакваме да се върне в тренировките."

За Сержиньо и евентуалното му напускане в посока Левски, Канатларовски заяви, че няма треньор, който да не си иска най-добрите футболисти.

"Не всеки път треньорът може да задържи даден футболист, пред който се е открил шанс, откровен е македонецът. В този момент Сержиньо ни трябва на нас, но..."

Нормално е след три загуби в подготовката, феновете на Локомотив да са неспокойни.

"Аз лично съм много доволен от подготовката ни, убеден е Драган. Получените загуби се видяха как станаха. И във Волос и вчера. Това не е истинското лице на Локомотив. Феновете да са спокойни. Трябва ни още малко време, защото аз предварително казах,че ще има слабости в играта ни на този етап. Надявам се, че по най-бързия начин ще се получат нещата."

Източник: gong.bg



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).