Коко Динев: Получи се една полезна тренировка срещу Монтана

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:09 / 09.07.2011
2919
Собственикът на Локомотив Пловдив изгледа контролата с Монтана, в която отборът му загуби, но него явно го вълнуваше повече дали ще се разбере с Вилфред Нифлор за подписване на договор.

" С много момчета от школата ни бе трудно да се противопоставим, коментира Динев. Според мен стана една полезна тренировка. Все още сме в подготвителен период. Доколкото знам тичат много. Не мога още да правя заключения за състоянието на отбора."

Динев съобщи,че с Мишо Венков всичко е договорено, а с Нифлор предстоят преговори.

"Щом е тук Нифлор, то аз се надявам, че ще се разберем, оптимист е Коко Динев. С привличането на Нифлор селекцията няма да приключи. Знаете, че аз използвам до последно трансферния прозорец."

Коко Динев даде пояснение около евентуалното желание на Левски да привлече Сержиньо.

"Няма нищо сигурно около Сержиньо, заяви Динев. Просто имахме един кратък разговор с г-н Батков и покрай другите неща, които оправяхме имаше и запитване, но друго не мога да ви кажа. Сержиньо е добър футболист и ние не държим да го продаваме или преотстъпваме в момента."

След евентуалното привличане на Нифлор, играещите на позицията централен нападател ще станат трима. Дали това няма да накара Коко Динев да продаде някой от играчите?

"Не, няма да се разделяме с никой, категоричен е Коко Динев.Търсим конкуренция на всеки пост. Мисля че всичките нови са качествени попълнения. Ако създадем нужната конкуренция, то може и да постигнем целите си."

Президентът потвърди, че ще е активен до последно на трансферния пазар.

Източник: gong.bg



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).