Нифлор и Венков от днес с Локомотив в Банско

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (49)
09:52 / 08.07.2011
6960
С двама нови футболисти ще се сдобие днес Локомотив Пд. Това са централният нападател Вилфред Нифлор и левият бек Михаил Венков. И двамата още днес ще са в Банско и ще изгледат контролата на пловдивския тим с Монтана.

Спортният директор Бранко Милованович се е разшетал активно на трансферния пазар и е успял да договори привличането на двамата футболисти, с които предстои да се уточнят последни подробности преди да подпишат с Локомотив.

И двамата, Нифлор и Венков, са бивши футболисти на Литекс, но по една или друга причина вече не са в ловешкия клуб. И пред двамата имаше други варианти за продължаване на кариерите им, но настоятелността на Милованович е на път да ги направи играчи на Локо Пд.

Най-доволен от привличането на Михаил Венков и Вилфред Нифлор ще е старши треньорът Драган Канатларовски, който изпитва недостиг на футболисти при изиграните две контроли, особено на тази във Волос.

Нифлор ще пристигне от Франция в Банско, но още не се знае дали ще кацне в София или в Солун, а Михаил Венков ще бъде в базата на Локомотив още в ранния следобед.

Източник: gong.bg



Виж коментарите (49)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).