Локомотив подписа с хърватина Дарио Захора и двама юноши

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
11:59 / 04.07.2011
6668
Хърватинът Дарио Захора стана официално второто ново попълнение в Локомотив (Пд), след като подписа днес договор с клуба, съобщиха от пресслужбата на клуба. Преди него в отбора бе привлечен словенският вратар Дино Шеремед. Захора бе докаран в Пловдив лично от спортния директор Бранко Милованович. Нападателят бе до този момент на проби, но успя да впечатли спортно-техническия щаб с качествата си.

Той е роден на 21 март 1982 година във Вуковар. В досегашната си кариера е играл в отборите на Динамо (Загреб), Кроация, Копер, Славен Белупо, Домжале, Розенборг, Бней Сахин (Изр) и Локомотив (Загреб). Има общо 51 мача (10 гола) във всички юношески и младежки гарнитури на националния отбор на Хърватия.

Освен това първите си професионални контракти днес подписаха и двама от юношите на клуба - Аян Садъков-младши и Свилен Щерев. Малко по-късно те се присъединиха към лагера на отбора в Банско. Миналата седмица младоците получиха почивка от наставника Драган Канатларовски заради по-кратката ваканция, която имаха предвид участието си в първенството на елитната юношеска група.



Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).