Халф от Пеняфиел пристигна в Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (39)
09:59 / 02.07.2011
6606
В Локомотив (Пд) започна тренировки португалецът Антонио Веслем. Футболистът за последно се е подвизавал в португалския Пеняфиел. Умеещият да играе като външен полузащитник и по двата фланга Веслем се присъедини вчера към лагера на пловдивчани в Банско. Португалецът е бивш футболист и на друг елитен португалски отбор - Бейра Map. След като Веслем премине проби в отбора, треньорът Драган Канатларовски ще реши дали да му бъде предложен договор. Още днес ще бъде първият тест пред португалеца. От 18 часа Локо (Пд) ще започне летните си контроли със спаринг срещу Черноморец (Бс) на Димитър Димитров-Херо.

Черно-белите продължават усилено да търсят качествен ляв бек, след като освободиха Самир Бенжелюн. От Локо (Пд) водят преговори с двама души за поста. Българският вариант е напусналият Литекс Михаил Венков. За него обаче първата опция е да си уреди трансфер в чужбина. Другият желан футболист за невралгичния пост на левия бек е венесуелец.

- Преговаряме със защитник от Венесуела. Не сме се отказали и от ангажирането на бразилския нападател Тиаго Куня, а чакаме и чилийския халф Карлос Еспиноса. Проблемът е в ограничението за футболисти извън ЕС и няма как да привлечем и тримата - каза спортният директор Бранко Милованович.

Източник: в. „7 дни спорт"



Виж коментарите (39)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).