Локо натири и аржентинеца Мануел Бенитес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:12 / 30.06.2011
3017
Аржентинският нападател Мануел Бенитес вече не е с отбора на Локомотив в комплекс "Пири". Играчът е поставил високи финансови изисквания пред клубното ръководство и на този етап на него няма да се разчита. Освен това ако остане на Лаута за есента Бенитес би заел квота на чужденец извън европейския съюз. В същото време спортно-техническият щаб не крие задоволството си от представянето на хърватинът Дарио Захора, на който най-вероятно ще бъде предложен договор. Такъв вече има и Ненад Лукич, като и двамата нямат паспорти от държава от ЕС.

Освен това старши-треньорът Драган Канатларовски е доволен от старанието на футболистите си и изказа задоволството си от липсата на контузии. Той потвърди, че контролата срещу гръцкия Волос ще се състои, а към този момент проверката срещу Монтана също ще се играе. Желанието на треньорският щаб обаче е да я отмени, тъй като програмата на "черно-белите" става прекалено сгъстена. Както бе съобщено по-рано на 9-ти юли отборът ще пътува за Кипър, където същата вечер ще проведе тренировка на местна земя. Ден по-късно от 20.00 ч. ще срещне Анортозис на българският треньор Станимир Стоилов.

Източник: lportala.net



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).