ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо вкара 5 на Родопа за 50 минути
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:02 / 28.04.2007Коментари (0)3124
Локо разгроми Родопа с 5:0, като това е най-малкото с което можеха да си тръгнат футболистите от високопланинския град. Момчетата на Войн Войнов бяха безпомощни и могат само да благодарят на футболистите на домакините, че ги пожалиха и цяло второ полувреме отказваха да им отбелязват повече попадения.

Атаките към вратата на гостите се заредиха още от 4-та минута. Тогава при един добре изпълнен от Красимир Димитров пряк свободен удар, топката кацна на главата на Сечков, който я прати малко над гредата.

Само три минути по-късно Халими изведе Златинов на стрелкова позиция, но деветката на домакините стреля нескопосано над гредата.

В 11-та минута Красимир Димитров с перфектно центриране намери отново Златинов в наказателното поле, който от воле изпрати топката в аут.

Само две минути по-късно Халими изведе перфектно другото острие в отбора на Локо Балдовалиев сам срещу Петров, но македонецът стреля покрай гредата.

В 15-та минута падна и първото попадение. Даксон навърза от дясно цялата защита на гостите, като в определени моменти футболистите на Родопа изглеждаха комично пред финтовете на бразилеца, стигна до аут линията и от там с перфектно подаване намери Балдовалиев на празна врата. Македонецът без проблем откри резултата за 1:0.

След попадението футболистите на Локо намалиха резултатите, като отново се развихриха в края на полувремето. В 38-та минута Дани Кики залъга двама пред наказателното поле и с много точен удар от дъгата покачи резултата на 2:0.

Минута преди края на първото полувреме Дани Кики проби от ляво и сервира перфектна топка на Балдовалиев, който само я пусна над вратаря Петров и направи резултата класически, реализирайки своето второ попадение в срещата.

Веднага след подновяването на играта хубава комбинация между Дани Кики и Красимир Димитров изведе отново Балдовалиев сма срещу вратаря на Родопа и за македонецът не бе проблем да реализира своя хеттрик.

В 49-та минута Златковски замени героя Балдовалиев и още влизайки на терена се отправи към наказателното поле на гостите, където с първото си докосване покачи на 5:0, след хубав удар с глава и асистенция на Даксон от корнер.

След петото попадение "смърфовете" спряха да играчт решили да не унижават повече своя противник.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Крумовград се мести на "Лаута" заради разрив в отношенията с ПФК Ботев
Крушарски: Томаш е два пъти по-голям късметлия от мен, но нещата не винаги се получават
Премина от Локо в АЕЛ, но сега го очаква още по-силен трансфер
Емо Наков: Нефутболни съветници на Жоро Илиев уволниха Едо през 2004 г. Огромна грешка!
Неопитни съдии за мачовете на Локо и Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: