Цвети Пиронкова отпадна от Уимбълдън

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (100)
20:41 / 28.06.2011
22344
Първата ни ракета Цветана Пиронкова отпадна от престижния турнир за Големия шлем Уимбълдън. Мачът, който завърши току-що, бе отложен заради дъжда над Лондон и започна с голямо закъснение.

Пловдивчанката не показа играта, която й донесе победа срещу едни от най-добрите в света - Вера Звонарьова и Винъс Уилямс предните дни. Цвети Допусна брейк още в първия гейм на първия сет. Това позволи на Квитова да наложи темпото си на игра и да спечели първия сет. Във втората част нашето момиче успя да вземе надмощие в началото, но Квитова я изравни в края на сета и се стигна до тайбрек, който Пиронкова успя да спечели. В решаващия сет Цвети допусна отново пробив в първия гейм, което бе предвестник, че развоят ще е подобен на този от първата част. Така тя загуби мача в четвъртфинала срещу Петра Квитова (Чехия) с 3:6, 7:6 (7:5), 2:6.

Все пак Пиронкова записа отново едно изключително добро представяне на Уимбълдън и показа на всички, че не бива да бъде подценявана.


Виж коментарите (100)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).