ЧСИ блокира сметките на Локо (Сф), БФС им дава лиценз за Европа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
16:38 / 21.06.2011
5771
Кашата която БФС забърка с лицензирането на отборите за Европа придобива застрашителни размери.

Припомняме Ви, че Атанас Узунов, заяви в студиото на Plovdiv24.bg, че отбор без нито един футболист е получил лиценз за Европа. Узунов не пожела да назове името на отбора, но се предполага, че фрапиращия факт се отнася за Локо (София).

Днес стана ясен още един скандален факт около лицензирането на столичните "железничари". Бившият им играч Зоран Балдовалиев, който игра и в Локо (Пловдив) и е пред завръщане при "смърфовете", съди столичния отбор за 40 000 лева, които му се дължат по договор. Покрай това дело стана ясно, че сметките на Локо (София) вече са запорирани от частния съдебен изпълнител Милен Бъзински, тъй като от отбора дължат 8000 лева на бившия си вратар Юлиян Левашки.

Как тогава от Локо (Сф) са покрили финансовите изисквания за лиценз? Как отбор без футболисти получава лиценз за Европа? Това са въпроси, на които само Боби Михайлов и компания могат да отговорят.

Потърпевш от цялата ситуация е Локо (Пловдив), който завърши с равни точки с Локо (София), но заради по-лоши показатели в преките двубои, се размина с Европа.



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).