Локо отстъпи на Векта за републиканско пред погледа на Стоичков

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
09:40 / 19.06.2011
5315
Локомотив загуби с 0:1 домакинството срещу Векта в първия мач от четвъртфиналната фаза на републиканско първенство и направи задачата си за реванша след четири дни доста трудна. Късмет на малките "смърфове" не донесе и легендата на българският футбол Христо Стоичков, който дойде на помощния терен на Лаута, за да се види с административният директор Атанас Узунов, с когото заедно напуснаха "Кошарата" малко преди края на мача. Да подкрепят "смърфовете" бяха още Христо Бонев, Георги Василев-Гочо, Христо Златински и Йордан Милиев.

Това се оказа недостатъчно за победа или поне равен. Двата отбора предложиха равностоен мач откъм опасни положения помежду си, но с повече териториално приемущество за гостите от Векта. Може би заради жегата двата състава почти не създадоха опасности през първите 35 минути, но след почивката стана интересно. Като начало на главният рефер Мартин Александров (син на бившият шеф на съдийската комиси към БФС Борислав Александров) му прилоша и отстъпи свирката на първия си помощник Николай Станков. Първата по-сериозна опасност изпусна Никита Десятков в 43-ата минута, когато от непосредствена близост стреля над целта, облизвайки напречната греда на съперника. Малко по-късно Камов с глава затрудни максимално вратаря Георги Ангелов, който внимаваше. В 53-ата минута Иван Пудев сбърка фатално при изнасянето на топката и след скоростна контраатака Калин Петров не сбърка и прекара топката под плонжа на Георги Ставрев. Въпреки опитите да се върнат в мача, най-вече с пускането на трети нападател, домакините можеха да получат втори гол в мрежата си, но ударът на Велиян Михайлев бе спасен от Ставрев.

Реваншът е в сряда от 18.00 ч. на стадиона на спортен комплекс "Векта".

Източник: Lportala.net



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).