ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо се отчита и събира нови членове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:14 / 13.04.2007Коментари (0)869
Фенклуб "Локомотив" насрочи за 8 май отчетното си събрание, на което са поканени всички настоящи и бъдещи членове на фенклуба. "В устава на най-стария фенклуб е обявено, че такива отчетни събрания трябва да има всяка година." заяви председателят на фенклуба Диан Колев. Такива при предишното ръководство се брояха на пръсти. Новата власт във фенклуба стъпи вдлъжност на 29 май 2006 година и доказва, че ще следва безапелационно устава, организирайки отчетно събрание, година след встъпването си.

В избора на дата също няма нищо случайно - на 8-ми май 1936 година е създаден любимият Локомотив, 68 години по-късно, черно-белия клуб ликува като шампион на страната за първи път.

Запознати с дневния ред определят предстоящата сбирка като изклчително важна, тъй като на нея ще се нищат редица въпроси и проблеми.

Като първа точка от дневния ред, фенклуба в лицето на председателят Диан Колев и членовете на управителния съвет - д-р Константин Думанов, Венелин Кринков, Мартин Вълков-Умброто и Стоян Грозлеков ще отчетат свършената за изминалата година работа. Като следваща стъпка от протокола ще последват промени в състава на УС. "В съвета има хора, които проявиха безхаберие и неангажираност през изминалата година. Фенклубът няма нужда от такива празни имена в структурата си." заявиха близки до делата на фен-сдружението.

Като трета, може би и най-важна точка на събранието е обявена стартирането на инициативата по събиране на членска маса. В интервю за "lportala.net" на 8 февруари тази година, адвокат Диан Колев обяви, че предстоят промени в редиците на фенклуба, най-вече в таза насока. Към днешна дата, юристът потвърди, че точно 3 месеца след неговото обещание, думите му ще се сбъднат. Преди 90 дни Колев заяви, че заради несериозността на управляващите фенклуба от последните години, членски карти ще получи БЕЗПЛАТНО всеки желаещ, а членски внос ще започне да се събира от догодина. "Тогава ще се види, дали хората са доволни от работата ни, дали ни вярват и дали наистина се чувстват като част от най-стария фенклуб в страната." обоснова се председателят.

Метода за членство във фенклуба ще е изцяло променен, като отчет за броя регистрирани фенове ще служи фенският портал www.lportala.net. Първите членове на организацията при новите условия ще бъдат записано още на самото събрание на 8-ми май. "Каним всички локомотивци, без изключение." приканиха от фенклуба.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Премина от Локо в АЕЛ, но сега го очаква още по-силен трансфер
Емо Наков: Нефутболни съветници на Жоро Илиев уволниха Едо през 2004 г. Огромна грешка!
Неопитни съдии за мачовете на Локо и Ботев
Бърза реакция на футболистите от Локомотив, подкрепиха младо семейство в тежко положение
Локо посъветва феновете си да дойдат по-рано в "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: