Виктория Волей с бронза при старшата, Пламен Драгиев MVP

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:27 / 06.06.2011
883
Юношите старша възраст на Виктория Волей спечелиха бронзовите медали на приключилото вчера републиканско първенство в София. В мача за третото място пловдивчани победиха Левски Волей с 3:1 гейма в изключително
драматичен мач.

В началото на мача и двата отбора нямаха голямо желание за игра след загубите на полуфиналите и това се отрази на качеството на играта. Въпреки това волейболистите на Левски започнаха с по-малко грешки и поведоха в резултата от самото начало на гейма. Благодарение на отличните изяви на младежкия национал Пламен Драгиев обаче Виктория Волей успя да стопи разликата в края на гейма и да го спечели в крайна сметка с 30:28 въпреки "подарените" на Левски 11 точки от грешки.

Вторият гейм започна по същия сценарий, като този път столичани не допуснаха изненада и спечелиха гейма с 25:20. Третият и четвъртият гейм преминаха по един и същи начин, като играчите на Левски Волей водеха до 21:19 и в края на гейма пловдивчани успяваха да обърнат резултата в своя полза. В средата на третия гейм на терена за Виктория се появи вторият разпределител Васил Атанасов, който вкара свежи идеи в играта и спомогна
за обрата.

За пореден път най-резултатен бе младежкият национал Пламен Драгиев с 22 точки (17 атаки, 3 блока и 2 аса), който заслужено бе обявен и за най-полезен състезател (MVP) на първенството.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).