Десислава дама на бала на юноша от Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
09:46 / 01.06.2011
10730
Десислава бе дама на абитуриентския бал на Благомир Мастагарков от Пловдив. Младежът е футболист от юношите на "Локомотив Пловдив" и голям почитател на певицата.

"За мен е чест Десислава да е дама на бала ми. Винаги съм я харесвал и й благодаря, че сбъдна една моя мечта" - емоционално заяви младият футболист.

Талантливата певица се появи при "кавалера си" пред училище "Патриарх Евтимий" и накара всичките му съученици благородно да му завиждат.

"Познавам Боги и родителите му и с удоволствие се съгласих да съм дама на бала му. Заедно със сестра му се постарахме да се почувства специален. Абитуриентските балове са сантиментални за мен... аз самата с умиление си спомням за моя бал..." - сподели собственичката на музикален канал "DSTV".

На въпроса какво ще пожелае на абитуриента, Десислава не спести похвалите си - "Благомир Мастагарков е един много талантлив футболист, амбициозен и с голям потенциал и му пожелавам успех, защото трудното тепърва предстои. А той заслужава и има качества да е сред футболния елит!"


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).