ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Македонско чудо се влюби в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:52 / 04.04.2007Коментари (0)2078
©
Привличането на македонеца Зоран Балдовалиев се оказа най-сериозният трансферен удар в Локо (Пд) през зимната пауза. 23-годишният нападател дойде на Лаута със свободен трансфер, но само след няколко изиграни срещи цената му скочи много. Балдовалиев заби хеттрик при разгромната победа 5:0 над Берое.

Хеттрикът
Усещането да отбележиш три гола в един мач е прекрасно. Не знам дали съществува футболист, който да направи подобно постижение и да не се чувства добре. Държа да отбележа, че не съм само аз героят в този мач, а целият отбор. Просто завърших добре част от нашите атаки. Честно казано, не очаквах, че ще запиша хеттрик. Имах предчувствие, че ще вкарам поне един гол, но за три не съм предполагал. Това е първият хеттрик в моята кариера, въпреки че съм играл в доста мачове в различни първенства. Не знам как хората са видели мача, но Берое въобще не са слаб отбор. Направиха две-три индивидуални грешки и ние се възползвахме от тях. Освен това не им позволихме да упражнят тактиката си. Яд ме е, че изпуснах няколко чисти положения срещу ЦСКА и Ботев.

Очакванията
Не съм обещавал конкретен брой голове до края на първенството. Иван Маринов обаче със сигурност чака от мен да вкарвам постоянно. На мен ми се иска да бележа колкото се може повече - 5, 10 или 15. Локомотив неслучайно от мач на мач играе все по-добре. Треньорът Маринов направи превъзходна подготовка и тепърва ще показваме още по-страхотни игри. Според мен мястото на Локо не е това, което в момента заемаме. Трябва да сме в първата четворка или най-много пети. А кой ще стане шампион, това не мога да кажа. Всички говорят за Левски и ЦСКА, но смятам, че и Локо (Сф) също имат своите шансове. Ние се опитахме да спрем единия от тези отбори към титлата, като направихме 1:1 с ЦСКА. Сега ни предстои мач с Локо (Сф). Нищо чудно и тях да ги откажем от борбата. Казваха, че мачът с Ботев бил договорен, с Берое бил договорен. Сега с Локо (Сф) ще докажем, че тези резултати не са случайни и няма никакви договорки.

Феновете
Публиката на Локомотив е прекрасна. Не съм играл досега пред такива фенове. Искам те да продължат да ни подкрепят по същия начин. Надявам се, че и ние ще си свършим работата и ще ги зарадваме с добри резултати. Преди да подпиша с Локо, имаше някакви запитвания за мен от Левски. Предложението на черно-белите беше конкретно и затова се съгласих да дойда на Лаута. Сега обаче изобщо не съжалявам, защото тук ни приеха много топло. Колективът в съблекалнята е чудесен. Нямах нужда от продължителна адаптация. Пловдив е прекрасен град. Чувствам се така, сякаш съм живял дълги години тук. Хората в България по темперамент приличат много на македонците, така че нямам никакви проблеми.

Първенството
Със сигурност шампионатите в Македония, Латвия и Азербайджан са по-слаби от българския. Мачовете в Словения си приличат с тези тук. Все пак смятам, че българското първенство е най-силното в сравнение с останалите, където съм играл. Тук има 4-5 отбора, които съвсем спокойно могат да играят в Европа на европейско ниво. От досегашните ми мачове съм доволен от съдийството в България. Възможно е да взема и български паспорт след време. Така ще помогна не само на моя клуб, но и на себе си. Ще ми бъде по-лесно да пътувам в цяла Европа.

Кариерата
Започнах в Беласица, но не от Петрич, а от македонската Струмица. Бил съм още в Публикум, в Азербайджан. Шест месеца играх в латвийския Вентспилис, където станах шампион. След това дойдох в Локомотив. Имам договор за две години и половина. За момента най-важното е да показвам добри игри за отбора си, а след това мога да мисля за някакви трансфери.

Информацията е на вестник "7 дни спорт".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: