Ботев отнесе Розова Долина в Сопот, пред погледа на Петър Хубчев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (57)
19:42 / 29.05.2011
13261
Ботев се наложи с 3:0 като гост над Розова Долина, в мач от 37-ия кръг на Югоизточната В група. Двубоят на "канарчетата" бе изгледан от новия старши-треньор на тима Петър Хубчев.

"Жълто-черните" определено бяха по-добрия отбор на терена и заслужено си тръгнаха с трите точки от Сопот.

Тодор Тимонов даде преднина за Ботев в 17-ата минута с удар от границата на наказателното поле. В последните минути на първата част Атанас Курдов пропусна да удвои резултата. Нападателят получи прекрасен пас от Тимонов, но удара на Наско мина на сантиметри от гредата.

През втората част Ботев започна с натиск още от първата минута на двубоя. В 49-ата минута Атанас Курдов бе изведен на стрелкова позиция, но удара на голмайстора на "канарчетата" отново не намери рамката на вратата.

В 60-ата Атанас Курдов удвои резултата за Ботев след прекрасен пас на Владимир Байрев, който сложи топката на главата на нападателя и той хладнокръвно вкара за 2:0.

Десет минути преди края на срещата десния бранител на "жълто-черните" Емил Аргиров направи резултата класически, защитникът засече с глава центриране от корнер на Христо Парунев.

След тази победа Ботев остава едноличен лидер в класирането с актив от 109 точки. Розова Долина е 15-и с 42 точки.





Виж коментарите (57)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).