Марица се раздели с Дечо Аризанов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:25 / 03.04.2007
2000
Марица се раздели с нападателя Дечо Аризанов, съобщи изпълнителният директор на клуба Георги Фиданов. "Дечо Аризанов на практика сам се изключи от отбора, тъй като от две седмици не идва на тренировки. Явно е решил да си търси късмета другаде", поясни Георги Фиданов. Нападателят бе наказан да не играе в 4 мача за първенство на Източната "Б" група заради червения си картон в мача с Добруджа. Тогава президентът на клуба Рангел Берберов се закани да го изгони от тима, но после реши да му даде втори шанс. Самият футболист обаче е решил повече да не продължава в пловдивския отбор.

С леки травми в Марица са Кирил Акалски и Любен Николов, но те ще се възстановят до края на седмицата. По-тежко контузен е единствено Тодор Тодоров, който няма да играе поне още 20 дни. Информацията е на радио Пловдив.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).