Локо иска Тимонов от Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (76)
09:36 / 26.05.2011
12263
Локомотив (Пловдив) ще се опита да отмъкне халфа на Ботев Тодор Тимонов. Черно-белите искат да вземат играча на градския съперник още след края на сезона.

"Наистина проявяваме интерес към Тимонов. Той е качествен млад футболист и смятаме, че ще бъде полезен за Локомотив", призна спортният директор Бранко Милованович.

Самият Тимонов пък наблюдава последните три домакински двубоя на Локо (Пд) на Лаута, което още повече засили слуховете му за трансфер. Лимона отказва да подпише професионален договор с родния си Ботев, където се завърна през пролетта. Преди това той играеше в руския Анжи (Махачкала). От там напусна, след като дагестанците почнаха да купуват на кило звезди като Роберто Карлос и а българина му изстина мястото.

Според запознати Тимонов е поискал заплата от порядъка на 20 000 долара месечно, каквато прибираше и в Русия. В Ботев обаче не могат да му дадат толкова. Собственикът на Локо (Пд) Коко Динев веднага е излязъл с оферта, която удовлетворява финансовите изисквания на играча. За момента мениджърът на Тимонов му търси отбор в чужбина, но ако този вариант пропадне, то почти сигурно той ще премине на Лаута.

Източник: sportal.bg



Виж коментарите (76)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 20


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).