Днес се тегли жребия за турнира "Купата на Пловдив“ в Градска Футболна Лига

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:41 / 24.05.2011
2406
Днес ще се изтегли жребият за турнира "Купата на Пловдив" за отборите участници в Градска Футболна Лига. Процедурата стартира в 16:00ч и ще се проведе в кафе "Синатра", което се намира в МОЛ-ГАЛЕРИЯ, на втория етаж срещу касите на Карфур. В жребия ще вземат участие всичките отбори в групите "А", "B" и "C", както и записаните до момента шест отбора в група "D". Турнира се провежда на директна елиминация в един мач, като за този първи кръг отборите няма да могат да срещнат отборите от своята група.

Организаторите са предвидили в жребия да се изтеглят служебни вакантни места, за отбори, които може да се запишат все още в състава на група "D" до края на седмицата. Ако до тогава не се запишат други отбори, то "късметлите" изтеглили да играят с тези отбори ще се класират директно за следващия етап на турнира. В тази връзка от ГФЛ съобщиха, че записването за участие в група "D" ще приключи в края на седмицата. Резултата от тегления жребий може да откриете на сайта на лигата: www.liga.plovdiv24.bg.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).