ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ЦСКА разгроми Спартак Пд в контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:14 / 28.03.2007Коментари (0)1040
© cska.bg
снимка: cska.bg
ЦСКА победи Спартак Пд с 5:0 в контролна среща, играна на базата на „червените" в Панчарево.

С по две попадения за успеха се отчетоха Стойко Сакалиев и Гийом Да Заади, а крайният резултат бе оформен от влезлият като резерва Евгени Йорданов.

Срещата бе наблюдавана от бившия играч на ЦСКА и настоящ на Атлетико Мадрид Мартин Петров, който все още се възстановява от тежка контузия.

Изненадващо, гостите от Спартак Пд започнаха по-организирано двубоя, като до петата минута футболистите на Стойчо Младенов все още не бяха поглеждали към противниковата врата. Като двойка централи защитници в сърцето на отбраната на ЦСКА дебютираха Християн Узунов и Крум Ловков.

След като се окопитиха на терена, играчите в „червено" веднага станаха опасни и в една от първите завършени атаки успяха да реализират гол. Добра комбинация намери Ододжи в ляво, който от своя страна подаде в наказателното поле на Гийом. След самостоятелна акция той се справи с един защитник и с вратаря Тинков и от малък ъгъл откри в 16-та минута.

Още в следващата атака на ЦСКА, в 18-та минута, Стойко Сакалиев направи 2:0 с хубава странична ножица. Минута по-късно Гийом направи резултата класически, след асистенция на Сакалиев.

„Червените" тотално сломиха всякаква съпротива на Спартак Пд в 24-та минута, когато Ододжи сложи топката на главата на Сакалиев и той не сгреши.

През второто полувреме двамата старши треньори, особено Стойчо Младенов, направиха редица промени в съставите си, като цял мач за ЦСКА игра единствено Даниел Моралес. След почивката срещата бе далеч по-скучна и двата отбора нямаха толкова много ситуации.

Евгени Йорданов оформи крайното 5:0 в 69-та минута. Тогава Еуген Трика с дрибъл нахлу в наказателното поле и се опита да намери свои съотборник, но топката попадна в двама защитници на Спартак Пд. Те се засуетиха и предоставиха кълбото на Йорданов, който от малкия пеналт бе точен.

След петото попадение на ЦСКА ритъмът на мача съвсем бе убит и срещата се доиграваше, като наставниците използваха заключителните минути, за да пуснат в игра повечето си резервни футболисти. Информацията е на Gong.bg.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Спартак загуби в Куклен! Клубен шеф: Вината е моя, боли ни всички
Спартак остана без важен играч за два мача
Спартак стиска палци за Несебър, битката ще е до самия край
Дубълът на Ботев пак спря Спартак! Саяна излезе на върха в Трета лига
Дубълът на Ботев на пътя на Спартак към Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: