Нейков: Ще направим всичко възможно, за да може европейското първенство в Пловдив да се проведе на нужното ниво

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
17:16 / 05.05.2011
6960
Днес министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков и изпълнителният директор на международната федерация по гребане (FISA) Мат Смит  инспектирха гребния канал в Пловдив, по повод на Европейското първенство по академично гребане, което ще се проведе през месец септември 2011 година в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg

На пресконференцията присъстваха и зам-кметът на община Пловдив Георги Титюков, председателят на БФ по Гребане Светла Оцетова и шефът на организационния комитет на европейското Иван Попов. 

Стана ясно, че екипът на Мат Смит е задал над 130 въпроса, свързани със състоянието и бъдещето на Гребния канал в Пловдив, както и със самата организация за провеждането на първенството.

"Тъй като вече сме провеждали състезания от такъв ранг, предполагам, че и този път ще се справим добре", започна своето изказване Свилен Нейков. Той беше категоричен, че в България има условия за провеждането на такъв тип състезание. Министърът обеща, че всички забележки, отправени от г-н Смит, ще бъдат отстранени. 

"Благодарим на международната федерация за честта, която ни оказва с това домакинство и в този смисъл Министерството на спорта ще подкрепи тази идея. Ще направим всичко, което е възможно, за да може това европейско първенство в Пловдив да се проведе на нужното ниво", категоричен беше Нейков.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 15


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).