Локомотив с лекота победи Миньор с 3:0

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (81)
19:52 / 30.04.2011
16437
Локомотив с лекота победи Миньор с 3:0, на стадион "Локомотив" в парк Лаута.

"Смърфовете" бяха по-добрия отбор на терена и закономерно достигнаха до трите точки в този двубой. Локомотив откриха резултата в 24-ата минута, когато Сержиньо проби от дясно центрира в пеналта на гостите, където Базил дьо Карвальо по-прекрасен начин вкара коженото кълбо във вратата на Чворович за 1:0.

След попадението на Карвальо, "черно-белите" търсиха втори бърз гол, за да нокаутират своя съперник и го постигнаха. В 29-ата минута отново нисичкия португалец Сержиньо центрира в наказателното поле на Миньор, където бе непокрит Христо Златински, който хладнокръвно реализира с глава за 2:0.

В 40-ата минута Локомотив направи резултата класически. Базил дьо Карвальо вкара втория си гол в мача, след асистенция на уругваеца Николас Раймонди.

През втората част темпото на игра законамерено спадна, след трите гола на Локо през първото полувреме.

Единственото по-сериозно положение пред една от двете врати след почивката се откри пред вратата на Миньор, когато Базил дьо Карвальо бе оставен непокрит на границата на наказателното поле, но удара на сенегалеца срещна гредата.

След тази победа Локомотив задминаха адашите си от София и вече са четвърти с актив от 42 точки.


Виж коментарите (81)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).