Пускат новите билети на Локо срещу Миньор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (28)
16:26 / 28.04.2011
7588
Пускат новите билети на Локомотив за мача срещу Миньор Пк, съобщиха на днешната пресконференция на отбора, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Билетите са изцяло по Европейски стил. Те ще бъдат в три екземпляра със специална защита. На касите на Лаута цените на билетите остават непроменени - 3, 5 и 8 лева, докато при покупката им в разпространителната мрежа на Eventim.bg ще се плаща по левче отгоре.

Старши-треньора на тима Саша Николич заяви, че е останал много доволен от победата над Калиакра в Каварна.

"Гледах мачове със записи на Миньор и мога да кажа, че са един много добър отбор. От нас се иска максимална агресия и себераздаване, за да победим", добави Николич.

Спортният директор на Локомотив Бранко Милованович също остана много доволен от спечелените три точки в Каварна.

"Бием Миньор в събота, след това Берое и отново сме в играта", добави Милованович.

"Единствения сигурен, на който ще бъде предложен договор е Здравко Лазаров. Останалите с изтичащи договори са Джереми Родригес, Николас Раймонди, Дани Кики, Рангел Абушев, Боян Дойкич и Вальо Георгиев. Тези футболисти трябва да се докажат и да покажат, че имат място в Локомотив за да им бъдат предложени договори", завърши Милованович.





Виж коментарите (28)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).