"Цар Симеон" привлече нов колоездач от ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:07 / 21.04.2011
610
Пловдивският колоездачен клуб "Цар Симеон 1898" привлече за новия спортно-състезателен сезон един от титулярните състезатели на ЦСКА - Николай Йолов. Преговорите за трансфера на 21-годишния софиянец приключиха успешно и новото попълнение бе картотекиран тези дни в Българския колоездачен съюз.

Йолов вече има редовни състезателни права за представителния "царски" мъжки тим и ще дебютира за пловдивчани още в следващия старт.

Николай е роден на 5 май 1989 година във Враца, но от доста години живее в София. Юноша е на ЦСКА, където от 3 години кара и за представителния мъжкия отбор на "армейците". В момента е студент в столичния УНСС.

"Ники е талантливо и амбициозно момче, от доста време следим развитието му в ЦСКА и се радвам, че го привлякохме в нашия клуб. Ще го използваме най-вече за стартовете ни на шосе. Дано само по-бързо да се адаптира към новия колектив и по-специално към представителния мъжки отбор, където има вече утвърдени имена", коментира главният треньор на "Цар Симеон 1898" Петър Павлов.

Наставникът на пловдивския велотим все още не е определил състава за първия старт при мъжете, който ще бъде в чужбина - международният пробег Баня Лука- Белград, но Николай Йолов вече също влиза в плановете.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).