ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Златински: В ЦСКА озверяха като им вкарахме
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:25 / 12.03.2007Коментари (25)1964
© Plovdiv24.com
Халфът на Локо (Пд) Христо Златински даде повод за оптимизъм на феновете с играта си срещу ЦСКА. Благоевградчанинът бе сред най-добрите в състава на „черно-белите“ и бе в основата на повечето голови положения на сбоя отбор. 24 часа след равенството с „армейците“ 22 годишният футболист все още съжаляваше за пропуснатия шанс да победят състава на Пламен Марков.

- Христо, изтрезняхте ли след успеха срещу ЦСКА?

- Да (смее се), сега сме на кафенце.

- Защо не успяхте да спечелите?

- Нямахме опит. Все пак средната възраст в отбора е около 22-23 години, като има само няколко по-опитни. Играхме добре и създадохме достатъчно положения, но нямахме късмет да вкараме повече от тях. Голът падна малко щастливо, а изработените ситуации така и не дадоха резултат.

- Това ли бе най-силният ти мач този сезон?

- Надявам се да съм играл добре. Треньорите трябва да оценят. Аз лично съм разочарован, че не можахме да бием, но няма какво да си кривим душите и равенството е успех. Все пак играхме с ЦСКА.

- Може ли да смятаме, че Локо отново трайно ще тормози грандовете?

- Надявам се. Със сигурност отборът се развива в правилна посока и играем все по-добре. Другият сезон всеки, който ни подцени ще сбърка.

- А до края на този шампионат победата срещу Ботев ли е голямата цел?

- Да. Първо искам да играем добре и срещу Славия, а след това да бием и Ботев и да ги изпреварим в класирането.

- Ти дойде в Локомотив месец-два преди убийството на Георги Илиев, преживя ли отбора този шок?

- Нещата вече се успокоиха. Действително това бе голям удар за отбора, но сега вече има нов собственик, нови шефове и нещата постепенно се нормализираха.

- По-добре ли бе за теб, че заради кризата повечето основни играчи от шампионския състав напуснаха и получи титулярно място?

- Не мисля. По принцип, когато има повече класни футболисти около теб се учиш от тях и се развиваш. Сега в отбора също има такива като Краси Димитров и Халими, които винаги могат да ти покажат нещо ново. Камбуров, Георги Илиев, Тунчев, Дани Георгиев... всички които напуснаха сега играят на високо ниво в клубовете си и това говори какъв силен отбор е имал Локо. Мисля, че сега също има добра перспектива пред нас.

- С кой се разбираш най-добре в тима?

- С Бачков и Халими. С тях имаме общи теми и често сме заедно и извън терена.

- Ераносян те привлече на „Лаута“, а сега е вариант за нов треньор на ЦСКА, надяваш ли се, че може да те вземе при себе си ако поеме по-силен отбор?

- Не съм се замислял конкретно за това. Общо взето всеки иска да се развива. В момента се чувствам перфектно в Локо. Надявам се шефовете да успеят да запазят отбора, защото ако продължаваме така, още догодина ще можем да бием всеки. В момента всичко е ОК и дано нещата не се променят.

- Какво ви казаха Тасев, Наков и треньорът след мача?

- Поздравиха ни и ни казаха да продължаваме все така.

- Говори ли с някой от бившите играчи на Локомотив в ЦСКА?

- Поддържам връзка с Роберт и Жоро Илиев. Чуваме се често. Те си знаят проблемите в ЦСКА и трябва да си ги решават. При нас колективът е много добър, а тези два мача през пролетта допълнително ни дадоха вяра в силите ни и самочувствие.

- Имаше някаква закачка с Йордан Тодоров по време на мача, какво друго си казахте освен, че се напсувахте?

- (Смее се) Поздравихме се. След мача обаче се извинихме взаимно, а той си имаше проблеми с феновете. Нормално е. ЦСКА озверяха, след като им вкарахме гол и особено Данчо. Той е много добър футболист, но напрежението при тях явно им дойде в повече. Фаулът срещу Халими на Тиаго Силва в края на полувремето си беше изцяло умишлен.

- В момента ти си част от една изключително талантлива вълна млади футболисти в „А“ група, да очакваме ли ново златно поколение?

- Дано се реализираме. Специално от моя набор – 1985 г. има много добри играчи. Не знам дали знаете, но като юноши ние станахме балкански шампиони в Трявна, под ръководството на Венци Арсов. След това в Гърция бяхме втори. Досега обаче най-много ме е яд за пропуснатия шанс да се класираме на европейското първенство за младежи. Със сигурност едно такова участие щеше да ни даде много силен тласък. Там винаги има много мениджъри и ако те забележат, може да подпишеш с много силен клуб. Сега мисля, че нямам право вече да участвам, а и ни казаха, че искат да подмладят отбора. Желая успех, а на мен ми остава да играя силно в Локо (Пд).

- Каква е разликата между Локо и Пирин?

- Най-вече в организацията и в това, че Пловдив е футболен град. Имаме много фенове. Заради подкрепата им в такива дербита като това с ЦСКА никой, който е играл на „Лаута“ не може да е безразличен към този клуб. Винаги ще го нося в сърцето си. Хората ме спират по улицата, невероятно е да си част от такъв отбор. Яд ме е, че направихме само една грешка в събота и те ни вкараха.
Още по темата: общо новини по темата: 34
13.03.2007
13.03.2007
12.03.2007
12.03.2007
11.03.2007
10.03.2007
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 14.03.2007 г.
0
 
 
Абе, жалки утрепки!!!!! Май само вие не разбрахте, че никога ням да бъдете дразнители за нас! Всъщност никога не сте били!И от това ще страдате винаги. Вие никога не сте били част от футболната история на гр.Пловдив и няма и да бъдете,защото тази история е писана от "Ботев" и "Спартак" и не може да се промени, защото вие вече не сте част от гр.Пловдив.А и дори не се знае точно от къде сте, дали от Сливен, дали от Кюстендил. За вас се знае че сте от миризливата част от населението. На добър час към "Буда-Бар"!!!!!
Aнонимен
на 13.03.2007 г.
0
 
 
Браво Ице,страшен си!!!Продължавайте в същия дух и смачкайте жълтите папагали!!!Напред Локо,ние сме с вас!!!
Aнонимен
на 13.03.2007 г.
0
 
 
Глас фенски: Уморих се да съм фен на Ботев
T
на 12.03.2007 г.
0
 
 
Bravo mom4eta !!!!sled takiva ma4ove 4ustvoto e neveroyatno...GORD SAM 4E SAM LOKOMOTIVEC...prodaljavaite da se borite taka na terena i smelo mojete da tvardite 4e ste nai-obi4aniyat ot prevarjinicite si otbor..SAMO LOKO
Aнонимен
на 12.03.2007 г.
0
 
 
БКП тракия - КУРВИТЕ НА ПЛОВДИВ
Aнонимен
на 12.03.2007 г.
0
 
 
БКП тракия - КУРВИТЕ НА ПЛОВДИВ
Aнонимен
на 12.03.2007 г.
0
 
 
БКП тракия - КУРВИТЕ НА ПЛОВДИВ
Aнонимен
на 12.03.2007 г.
0
 
 
БКП тракия - КУРВИТЕ НА ПЛОВДИВ
Aнонимен
на 12.03.2007 г.
0
 
 
БКП тракия - КУРВИТЕ НА ПЛОВДИВ
СТОЛИПИНОВО_БОЙС
на 12.03.2007 г.
0
 
 
ЖЪЛТИТЕ ЩЯЛИ ДА СЕ ВОЗЯТ СЪС СЛУЧАЕН ПРЕВОЗ>АМИ ТО СЛУЧАЕН ОТБОР С КАКВО ДА СЕ ВОЗИ ОСВЕН СЪС СЛУЧАЕН ПРЕВОЗ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Витанов се връща в родния елит? Може пак да се събере заедно с Томаш
От "Лаута": Очакваме всеки един локомотивец, за да подкрепим бъдещето на града ни
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Сезонът за Локо приключи, оставащите мачове ще са само за престиж
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: