Локо Пд и Локо Сф не можаха да си вкарат гол на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (86)
16:49 / 17.04.2011
11479
Отборите на Локомотив Пд и Локомотив Сф не можаха да излъчат победител и завършиха 0:0 на стадион "Лаута", в мач от 22-ят кръг на A група.

През първото полувреме головите положение пред двете врати се брояха на пръсти. Борбата изцяло бе в центъра на терена. 

Единственото сериозно положение през първото полувреме го създаде нападателя на домакините Здравко Лазаров. Капитанът на Локомотив Пд пое топката от центъра на терена, нахлу в наказателното поле на гостите, стреля, но ударът му срещна страничната греда на Валентин Галев.   

През втората част пловдивския Локомотив взе инициативата в свое ръце и определено бе по-добрия отбор на терена.

В 60-ата минута Любомир Витанов намери по блестящ начин Йордан Тодоров, нисичкия халф навлезе в наказателно поле, стреля, но ударът му не намери очертанията на вратата.

Четвърт час преди края на двубоя "черно-белите" бяха много близо до отбелязването на гол. Влезлият като резерва Дани Кики центрира от корнер, получи се меле пред вратата на Галев, все пак футболист на Локо Пд успя да стреля, но защитник на Локомотив Сф изчисти от гол линията.

Две минути преди края на двубоя се откри страхотен шанс пред влезлия като резерва Николас Раймонди. Нападателят засече от воле една топка, но удара му попадна право в ръцете на Галев.

След този мач Локо Пд запазва шестото място в класирането с актив от 36 точки и се отлепи на цели шест точки зад третия ЦСКА.



Виж коментарите (86)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).