ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица без двама основни играчи срещу Добруджа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:48 / 08.03.2007Коментари (2)1457
© Plovdiv24.com
Отборът на Марица ще посрещне тима на Добруджа без двама основни футболисти. Това са халфовете Николай Манчев и Камен Апостолов. Манчев е с контузен глезен, докато Апостолов не е напълно възстановен от травма. Очаква се те да бъдат готови до една седмица. Добрата новина за тима от Кършиака е картотекирането на юношата на клуба Атанас Лазаров. Нападателят за последно игра в тима на Асеновец. Атаката на Марица срещу тима от Добрич ще водят Дечо Аризанов и щурмовакът Георги Христов. Групата за мача с "комбайнерите" ще бъде от 18 футболисти.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
има ли в пд такива ф
на 08.03.2007 г.
0
 
 
Виолетови плакати с номер 17 издигат фенове на "Етър-1924" Петко Павлов Пано във виолетово и бяло ще покрие официалната трибуна на стадион “Ивайло” в събота при първия съдийски сигнал на срещата “Етър-1924” - “Велбъжд” /Кюстендил/. Представители на Фен клуба ще раздадат на зрителите 1 000 виолетови картона, върху които ще бъдат отпечатани номерът на контузения Ивайло Димитров - 17 и прозвището му "Руския". При първия съдийски сигнал цялата публика ще стане на крака и ще издигне листите в знак на подкрепа за възстановяващия се футболист. Зрителите ще ги вдигат и при отбелязаните голове от играчи на “Етър-1924”. Подобна хореография се прави за първи път на наш стадион от страна на привърженици на даден отбор. Преди време по подобен начин със зелени картони феновете на “Вердер” подкрепиха любимеца си Класнич. Интересното е, че и той играе, като Руския с №17 на гърба. Самите футболисти на великотърновския тим пък ще загряват с бели фланелки с щампована снимка на Ивайло Димитров и надпис “Ние сме с теб”. “Благодаря на привържениците и колегите ми, че не ме забравят. Разбрах, че са съчинили стих за мен, че “искат да отбележа пак”. Истината е, че и аз много искам отново да бележа голове”, каза по телефона Ивайло Димитров. Той ще бъде изписан от плевенската ортопедична клиника в понеделник, тъй като лекарите изчакват да заздравеят изгарянията по кожата на крака му, предизвикани от промиването на раните с йод веднага след тежкия удар в контролния мач със “Спартак”. Счупения крак няма да бъде гипсиран, тъй като е обездвижен с метални планки. На 45-я ден след операцията болта, който ги държи ще бъде свален, съобщи още Димитров.
Ivan Peev
на 08.03.2007 г.
0
 
 
Имате се за сериозен и авторитетен инфорационен сайт, а допускате иронично-обидни определения в случая като "комбайнери"..?!? Можеше да е "жълто-зелените", нали. Все едно да наречете в подобен материал левскарите "говеда". Бихте ли си позволили, а...?! Ако искате да сте сайт, който да бъде уважаван и взиман насерозно, бихте поправили това, въпреки, че за мен поне е недопустимо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Представят книгата "Из младостта на пловдивския футбол"
Съдия от Русе свири гостуване на Марица
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: