Тази събота Община Пловдив ще проведат национален спортен празник - крос "Предизвикателство с Кроки"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:31 / 14.04.2011
1552
В събота 16 април от 9.30 часа , на пл. Централен с маршрути по алеите на "Цар Симеоновата градина" - движение "Спорт за всички" - "Мама, татко и аз - баба, дядо и внуче" с подкрепата на Община Пловдив ще проведат национален спортен празник - крос "Предизвикателство с Кроки", по повод на световния ден на спортното предизвикателство. Кросът е четвърти от национална кросова верига "Пловдив - Аквафреш" и е част от програмата "За развитие на спорта за всички, за здравето и дееспособността на пловдивчани и в помощ на борбата на младите хора срещу насилието, наркоманията и спин".

В него ще застанат на старт децата от детските градини, учениците от Пловдив и региона, мъже, жени, ветерани и гости от други населени места. Всички участници са разпределени в 21 възрастови групи от 5 до над 65 години и ще пробягат състезателни дистанции от 80 до 3000 м. Точки за "Гран при" класирането носят първите 10 от всички възрастови групи.

Генералния спонсор фирма "Кроки" ще награди класиралите се до шесто място с медали и престижни предметни награди. Ще има богата томбола с традиционните велосипеди "Спринт" и различни предметни награди. Организаторите са подготвили богата концертна програма и лакомства.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).