Васил Врачев: Ще направим всичко възможно Купата да остане в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:17 / 13.04.2011
1706
"Много се радвам, че Купата на Българската федерация по баскетбол ще се състои в Пловдив, тъй като последните 30 години не е имало в мъжкия отбор такова състезание", заяви днес на пресконференцията президента на БК Академик Пловдив Васил Врачев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Ще се постараем да направим всичко възможно Купата да остане в Пловдив", добави Врачев.

На пресконференцията днес на БК Академик присъства и зам.-кметът по младежка политика и спорт Георги Титюков, който заяви:

"Община Пловдив винаги ще помага с каквато може за спорта в Пловдив. Приканвам всички пловдивчани да дойдат и заедно да подкрепим Академик за спечелването на Купата".

"Отбора е в много добро настроение, готови сме да спечелим Купата", сподели капитана на Академик Асен Николов

Билетите за мача могат да се закупят от зала Академик. Пакетната цена за целия турнир е на стойност от 5лв., цената за билет от един мач е 3лв., за пенсионери и ученици билета е на стойност 2лв.

От днес билети ще се продават и на стадион "Локомотив", тъй като желанието на привържениците на Локо е огромно и искат да дойдат и да подкрепят пловдивския баскетболен тим на Академик.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 8
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).