Младите маричанки паднаха 0:3 от ЦСКА на финалите в Казанлък

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:14 / 09.04.2011
529
Девическият тим на Марица загуби с 0:3 от ЦСКА в спора за първото място на предварителна група Б във финалния турнир на държавното ни първенство при старшата възраст, който се провежда в Казанлък.

В зала "Арсенал" младите армейки победиха жълто-сините от Пловдив с 25:16, 25:19, 25:11 в мач от третия кръг на надпреварата.

Директният двубой между двата тима, които са претенденти за златните медали, предопредели лидера в група Б, като с този успех червените реализираха две чисти победи и ще бъдат водач в класирането.

Волейболистките на Марица остават на втора позиция, въпреки, че за момента са първи, но с мач в повече.

Очакваното с интерес дебри за съжаление не се състоя, защото ЦСКА надделя сравнително лесно с по-силен начален удар, с който направо разби посрещането на маричанки. Известни проблясъци в играта на Марица се появиха във втория гейм, но илюзията за обрат бързо рухна.

"Играхме неочаквано слабо, нашите момичета като че ли прегоряха. Нищо не е загубено, трябва да бием в следващия кръг и продължаваме напред. Нищо не се знае можем да бием ЦСКА после...", коментира старши треньорът на Марица Иван Радичев.

Маричанки запазват шансовете си за медали. При очакван успех над видинския Бдин Вида утре, възпитаничките на треньора Иван Радичев ще заемат второ място в групата и ще попаднат във финалната четворка, където става разпределението на отличията.

В другия мач от групата отборът на Арда (Кърджали) надигра Локомотив (София) с 3:0 (25:17, 25:16, 25:14). И двата тима се класираха за финалите на републиканското, след като спечелиха допълнителните квалификации, като в този двубой се очакваше също да има равностоен сблъсък. 

Такъв обаче не се получи, като кърджалийските волейболистки имаха тотално предимство в мача.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).