ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Узунов: Антон Генов ще се справи с мача
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:54 / 01.03.2007Коментари (34)1161
Генералният секретар на Локомотив Пд Атанас Узунов изрази публично доверието си към Антон Генов, който ще свири двубоя между пловдивските ”железничари” и Рилски спортист. Въпреки това той обяви, че порочният кръг около самия жребий в съдийството продължава.

„За мен е радостно, че топ съдията на България ще свири тази среща. Но в крайна сметка, когато трябва да бъдем принципни, трябва да сме принципни до край. Като казаха почваме отново, нека да е така. Това означава всички съдии да влизат в урната. За всички клубове трябва да е еднакво, жребият трябва да е еднакъв, а сега не е така”, заяви Узунов.

„Мисля, че Антон Генов ще се справи. Той е международен съдия, радвам се, че се падна той и мисля, че ще предостави еднакви условия и за двата клуба.Аз вярвам в съдийството и мисля, че те ще се оправят. Аз на съдиите не мога да се сърдя. Има хаос, но мога да се сърдя само на моите футболисти. Казахме, че почваме на ново, но явно не е точно така”, добави още генералният секретар на Локо Пд. Информацията е на Gong.bg.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 03.03.2007 г.
0
 
 
drugariu Usunov ! drugariu generalen sekretar ! da jivee BDJ !
Aнонимен
на 03.03.2007 г.
0
 
 
drugariu Usunov ! drugariu generalen sekretar ! da jivee BDJ !
Aнонимен
на 03.03.2007 г.
0
 
 
drugariu Usunov ! drugariu generalen sekretar ! da jivee BDJ !
Aнонимен
на 03.03.2007 г.
0
 
 
drugariu Usunov ! drugariu generalen sekretar ! da jivee BDJ !
Aнонимен
на 03.03.2007 г.
0
 
 
drugariu Usunov ! drugariu generalen sekretar ! da jivee BDJ !
Завод за веро и сапу
на 02.03.2007 г.
0
 
 
Елате в фабриката наша вий буфери нещастни.С гордост ще ви разведем а после и сапун от вас ще произведем.Като сложиме на Али,Мюмюн и мъничко пафюм за улиците ще имаме и лукс сапун!!!!
Aнонимен
на 02.03.2007 г.
0
 
 
"ИВАН МАРИНОВ: С КЛАСА ОТГОРЕ СМЕ ОТ ЕСЕНЕТА"! през пролетта нашите ЦИГАНЕТА ще са по- добри от ЕСЕНЕТА !!! ГОЛЯМ СМЯХ !НЕГРАМОТНИ МАНГАСАРИ-ЛАЙНУТАРИ !!!
Aнонимен
на 02.03.2007 г.
0
 
 
узунов - мафиотска курвичка !
Aнонимен
на 02.03.2007 г.
Aнонимен
на 01.03.2007 г.
0
 
 
Който има възможност утре до 5 часа да отива да се записва !!! Отбора има нужда от феновете си !!! ВИНАГИ С ВАС !!! Който има възможност утре до 5 часа да отива да се записва !!! Отбора има нужда от феновете си !!! ВИНАГИ С ВАС !!! Който има възможност утре до 5 часа да отива да се записва !!! Отбора има нужда от феновете си !!! ВИНАГИ С ВАС !!! Който има възможност утре до 5 часа да отива да се записва !!! Отбора има нужда от феновете си !!! ВИНАГИ С ВАС !!! Който има възможност утре до 5 часа да отива да се записва !!! Отбора има нужда от феновете си !!! ВИНАГИ С ВАС !!! Който има възможност утре до 5 часа да отива да се записва !!! Отбора има нужда от феновете си !!! ВИНАГИ С ВАС !!! Който има възможност утре до 5 часа да отива да се записва !!! Отбора има нужда от феновете си !!! ВИНАГИ С ВАС !!!Който има възможност утре до 5 часа да отива да се записва !!! Отбора има нужда от феновете си !!! ВИНАГИ С ВАС !!! Който има възможност утре до 5 часа да отива да се записва !!! Отбора има нужда от феновете си !!! ВИНАГИ С ВАС !!! Който има възможност утре до 5 часа да отива да се записва !!! Отбора има нужда от феновете си !!! ВИНАГИ С ВАС !!! Който има възможност утре до 5 часа да отива да се записва !!! Отбора има нужда от феновете си !!! ВИНАГИ С ВАС !!! Който има възможност утре до 5 часа да отива да се записва !!! Отбора има нужда от феновете си !!! ВИНАГИ С ВАС !!! Който има възможност утре до 5 часа да отива да се записва !!! Отбора има нужда от феновете си !!! ВИНАГИ С ВАС !!! Който има възможност утре до 5 часа да отива да се записва !!! Отбора има нужда от феновете си !!! ВИНАГИ С ВАС !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Витанов се връща в родния елит? Може пак да се събере заедно с Томаш
От "Лаута": Очакваме всеки един локомотивец, за да подкрепим бъдещето на града ни
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Сезонът за Локо приключи, оставащите мачове ще са само за престиж
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: