"Цар Симеон" картотекира 20 състезатели в БКС

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:25 / 07.04.2011
876
Внушителната бройка от 20 състезатели - 7 мъже и 10 юноши и младша старша възраст и 3 момчета от подрастващата школа, картотекира колоездачен клуб "Цар Симеон 1898" в Българския колоездачен съюз за новия спортно-състезателен сезон, който стартира тази седмица с два критериума за купа "Долината на розите" и за купа "Павел баня".

Главният треньор на клуба Петър Павлов лично пътува за София, за да уреди със състезателни права възпитаниците си в родната велоцентрала.

"На всички тези момчета ще се разчита за предстоящите стартове", съобщи изпълнителният директор на пловдивския колоклуб Йордан Зашев.

Мъжкият тим ще бъде в състав - към познатите имена Пламен Димов /капитан/, Борислав Иванов, Дамян Филипов, Светослав Недев и Кирил Кирезиев, се присъединяват доскорошният юноша от старшата възраст Цветелин Кюркчиев - юношески национален състезател, както и новото попълнение от "Спринт" /Разград/ Стилиан Томов.

За предстоящите силни стартове в чужбина с редовни картотеки за "Цар Симеон 1898" се очаква да се сдобият още двама-трима чуждестранни състезатели.

7 или 8 момчета от клубния отбор при момчетата от подрастващата школа ще въртят педали през този състезателен сезон в тима при юношите младша възраст на "Цар Симеон 1898".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 10


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).