Марица спечели регионалния турнир за момичета до 15 години

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:13 / 06.04.2011
868
Волейболен клуб Марица спечели регионалния турнир Тракия по волейбол за момичета до 15-годишна възраст в Пловдив. Надпреварата ще се проведе в зала "Лаута" на спортен комплекс "Локомотив" и събра само 3 отбора от региона.

В турнира се игра по системата всеки срещу всеки.
В най-интересния мач от състезанието домакините от Марица победиха с 3:1 връстничките си от Хебър/Пз/, което им беше достатъчно за първото място.

В останалите два мача малките маричанки записаха нови две победи с по 3:0 над Асеновец/Асеновград/ и Девин.

Момичетата от Хебър победиха с 3:0 Девин, което им донесе пък второто място.

Старши треньор на малките маричанки е Атанаска Атанасова-Никифорова, която е силно амбицирана възпитаничките й да спечелят първото място и на зоналния турнир.

С този си успех, като победител в регионалния турнир "Тракия", тимът на Марица се класира директно за зоналното първенство на зона "Тракия", което пък дава път и за финалите от националния шампионат.

Както е известно малките волейболистки на Марица спечелиха преди няколко дни и силния национален пролетен турнир "Васил Левски" за момичета до 15-годишна възраст, на който бяха домакини в продължение на 2 дни в Пловдив и премина под патронажа на пловдивското спортно училище.

Междувременно детският тим на Марица пък се класира на трето място на традиционния турнир "Празник на розите" в Казанлък.

Малките маричанки загубиха от столичния Звезди с 1:3 и от домакините от Казанлък волей с 0:3, но после спечелиха останалите си две срещи с по 3:0 - над Септември/Сф/ и Бдин Вида /Видин/.

В спора за третото място Марица разгроми с 3:0 Пирин /Разлог/.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).