Локо изпусна Славия на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (157)
16:51 / 02.04.2011
19424
Локомотив и Славия завършиха 1:1 на стадион "Локомотив" в парк Лаута, в мач от 20-тия кръг на А футболна група.

Старши-треньорът на Локо Неделчо Матушев заложи на офанзивна тактика, докато неговия колега Емил Велев затвори своите играчи в тяхната половина и игра на контраатака.

"Смърфовете" изцяло доминираха над своя съперник през целия двубоя. В 5-ата минута Локо имаха шанс да излязат напред в резултата, но левия бек на гостите Виктор Дениран изчисти кълбото от гол линията, след удар с глава на Николас Раймонди.

В средата на първото полувреме Джереми Родригес центрира от дясно, след рикошет топката попадна в Здравко Лазаров, нападателят стреля, но стражът на Славия се намеси блестящо.

Минути преди края на първото полувреме Йордан Тодоров нанесе силен шут от границата на наказателното поле, но не затрудни Кунчев. 

Второто полувреме започна идентично като първото, Локомотив нападаше, а Славия се отбраняваше.

В 64-ата минута главния рефер на мача Таско Тасев отсъди дузпа за Локомотив, след нарушение на Молдованов в наказателното поле срещу Йордан Тодоров. Зад топката застана Христо Златински, който хладнокръвно реализира за 1:0.

След гола Славия се хвърли в предни позиции и изравни резултата. Радослав Димитров-Меси направи самостоятелен рейд и с хубав шут около 25 метра изравни резултата - 1:1.

В 82-ата минута Локо имаше прекрасна възможност да вкара втори гол. Джереми Родригес центрира от дясно, топката попадна в Раймонди, който с шут от около 5-6 метра прати топката над напречната греда.

В последните минути Локомотив се нанесе изцяло в половината на Славия, но така и не достигнаха до отбелязването на втори гол.

След тази точка "смърфовете" се изкачиха на четвърта позиция, на 3т зад третия ЦСКА.



Виж коментарите (157)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).