Матушев: Ако БФС заверат картотеката на Карвальо, ще разчитаме на него

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:04 / 31.03.2011
2549
На традиционната пресконференция на Локомотив старши-треньора на тима Неделчо Матушев, заяви ако БФС заверят картотеката на Базил дьо Карвальо днес, ще разчитаме на него за мача срещу Славия, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Очакванията ми са както винаги, Локомотив да играе добре и да побеждава. Единственият футболист, който няма да вземе участие за мача срещу Славия е Любомир Витанов, който е наказан. Всички останали са на линия и ще са на разположение за събота. Има настроение в отбора, да се надявам настроението, да се пренесе и в събота на самия мач и да зарадваме нашите верни фенове, които ни подкрепят във всеки един мач", завърши Матушев.

От пресслужбата съобщиха, че ще има вече нови билети, те ще бъдат на същата цена от 3, 5 и 8лв. Билетите са изработени от фирма "Ивентим БГ". От утре в цялата страна благодарение на фирма "Инвентим" ще могат да се закупуват билети за мачовете на Локо. Компанията разполага с близо 1000 центъра в България, 24 от които са на територията на Пловдив.

Новите билети ще могат да се закупуват от касите на стадион "Локомотив" за домакинството срещу Локомотив София. Билетите в момента се правят в печатници в Германия, те ще бъдат с три вида защита и изцяло ще бъдат по Европейски стандарт. Ако се закупят билети от друг град или от центровете на "Инвентим" ще бъде наложена такса от 1лв. на билет, съответно хартийките ще бъдат на стойност 4, 6 и 9лв.

Касите в деня на мача срещу Славия, ще работят от 13 часа, заради опашките от феновете за закупуването на билет преди всеки мач на Локомотив.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).