Ръководството на Локо: Съперниците ни използват медиите, за да опетнят името ни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (35)
21:51 / 28.03.2011
5274
Ръководството на Локо публикува официална декларация, по повод писанията и обвиненията срещу отбора, препечатани от местни и национални жълти медии.

 

Досега ние в Локомотив (Пд) сме оставяли без коментар информации в жълтата преса за тото манипулации. Но след като подобни съмнения бяха публикувани и в сериозен вестник като "Дневник", считаме, че е редно да вземем отношение.

Първо: Не е нормално подобни изявления да се правят от анонимен източник. До този момент името на Локомотив не е споменавано официално от УЕФА или от който и да е неин орган.

Второ: Прочитайки внимателно въпросната статия, става ясно, че анонимният източник на УЕФА дори не е споменал името на Локомотив. Това по-скоро е предположение на автора на материала. Дори да става въпрос за мач, игран в Пловдив, Локомотив категорично няма отношение към това. Смятаме, че материалът е написан тенденциозно, като на Локомотив се вменява вина, без каквото и да е основание.

Успехите на Локомотив (Пд) на футболния терен са плод само и единствено на усилията на играчи, треньори, ръководство и публика.

Ако някой е притеснен от темповете, с които отборът преследва обявените си цели, да насочи усилията си към футболния терен, а не да използва медиите за изкуствено създадени скандали.

ПФК Локомотив Пловдив



Виж коментарите (35)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).