"Парадайс данс" с медали от държавното първенство в София

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:14 / 28.03.2011
1304
Два бронзови медала спечели пловдивският клуб по спортни танци "Парадайс данс" при Военен клуб-Пловдив от държавното първенство по спортни танци в София през уикенда. Със силно представяне в столицата и на стандарт, и на латина се отличиха двете пловдивски двойки Цветан Минев - Елена Иванова в класа при 11-годишните и Борис Орешков - Десислава Джоглева - в клас 13Е, които заслужено намериха място на почетната стълбичка на победителите.

И двете танцови двойки можеха да намерят и по-предно класиране, защото разликата в показателите с вторите бе минимална. За Цветан Минев и Елена Иванова това бе първа извява в по-горния клас, което подсилва успехът им. Доскоро двамата се състезаваха при 9-годишните.

"Доволна съм от представянето на Цецо, Ели, Деси и Борето, те имат потенцал. Тези трети места показват видимото им израстване от миналата година", коментира главният треньор на "Парадайс данс" Гергана Жекова.

Надпреварата в София събра в столичната зала "Христо Ботев" в Студентски град най-добрите български танцьори от всички клубове в страната.

В турнира се пуснаха над 120 танцови двойки. Състезанието носеше на участниците точки за преминаване в по-горен клас, а организатор бе Българската федерация по спортни танци.

Предния ден, на открития национален турнир по спортни танци "Амаранд" отново в София, друга пловдивска детска двойка от "Парадайс данс" - Николай Василев- Виктория Бозукова, игра финал също в клас 11E.

Силно представяне в София направи и двойката на "Парадайс данс" Мартин Рудов - Илина Енчева.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 6
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).