"Кокала" се закани на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
09:50 / 28.03.2011
2879
Треньорът на Славия Емил Велев се е заканил на Локомотив. Белите гостуват на Лаута в събота от 15 часа и вече кроят коварни планове как да нанесат втора поредна загуба на Смърфовете. В предишния кръг хората на Неделчо Матушев загубиха от шампиона Литекс. В Славия са решени да ги победят и на собствения им стадион, с което да ги отдалечат от борбата за европейските турнири.

След победата над Левски с 2:1 в контрола настроението в Славия е приповдигнато, а самочувствието на играчите много високо. Подготовката на отбора за гостуването в Пловдив започва днес, като Емил Велев може да разчита на всичките си играчи. Радослав Димитров-Меси се завръща след наказание, като техничарят се е заканил да счупи кръста на братята Бенжелюн. След последните няколко неубедителни мача белите са убедени, че е време да счупят каръка. Футболистите искат да докажат, че ги критикуват незаслужено, и ще скочат здраво на Смърфовете. В последните три мача белите имат две загуби и един равен.


Георги Христов, който вкара за 1:1 срещу Пирин в последния кръг на "А" група, вече се облизва за нови голове с бялата фланелка.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).