Борис Халачев: Ще направим всичко възможно да спечелим титлата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:03 / 23.03.2011
1477
На днескашната пресконференция на ВК Марица Пловдив, преди най-важният мач на Марица срещу ЦСКА, мениджъра на тима Борис Халачев заяви:

"Доста сме мотивирани и съм сигурен, че ще спечелим утрешният мач. Предимството на ЦСКА не е само в последните години, а в цялата история. Но това не ме притеснява, че статистиката е изцяло в полза на ЦСКА, тази година ще направим всичко възможно да спечелим титлата", заяви Халачев. 

"Няма да ни попречи да победим ЦСКА, затова че ще играем в зала "Олимпиада". Ще играем там поради няколко причини. Единият е огромният зрителски интерес към мача, а в нашата зала както знаете не можем да осигурим места на всички зрители. Другата причина е, че от федерацията получихме писмо, че мача ще бъде излъчван пряко по БНТ и трябваше да се съобразим с тази причина, защото федерацията държи правата за излъчване на мачовете. Мисля, че няма да се отрази на момичетата залата, тъй като направихме достатъчно тренировки за да могат да се адаптират", добави мениджърът.

"Входа ще е безплатен, както във всички мачове до сега. Надявам се любителите на волейбола да дойдат и да ни подкрепят, а ние да ги зарадваме след последният съдийски сигнал", завърши Борис Халачев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).