Иван Петков: Сигурен съм в победата срещу ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:27 / 23.03.2011
1418
На днешната пресконференция на ВК Марица Пловдив, преди важния втори мач срещу ЦСКА, старши-треньора на тима Иван Петков заяви:

"Надяваме се, че няма да има този път никакви съдийски грешки в утрешния мач. Аз не се опасявах и преди първият мач, след като видях съдийската тройка. В последствие на мача обаче те допуснаха доста грешки, които ни костваха мача", довави наставникът.

"Не трябва да обвиняваме само съдиите за загубата срещу ЦСКА, допуснахме фрапиращи грешки, които ни костваха мача. Трябва бързо да забравим срещата в София и да се концентрираме изцяло за утрешният решаващ мач. Надявам се утре да не допуснем толкова грешки, както в първият мач. Да, ще допуснем и утре грешки. Напрежението е голямо, тъй като това е финален мач, но се надявам да са по-малко от първият мач. Трябва да сме по внимателни, концентрирани и да си повярваме повече, за да се поздравим с победа", завърши Петков.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).