Феновете на Локо с обръщение до Константин Динев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
11:04 / 22.03.2011
5434
ОБРЪЩЕНИЕ
към мажоритарния собственик на Локомотив 1936 Пловдив,
Г-н Константин Динев:

Изминаха два дни от страхотния мач, който се получи в града на люляците. Един мач, в който загубихме три точки, но от който спечели целия български футбол. Ако такива срещи се играят всяка събота и неделя в родната А група сме сигурни, че българските стадиони ще се пълнят както в близкото минало! Бихме желали да благодарим на момчетата за себераздаването на терена, независимо от негативния резултат. Пловдивският любимец отново зарадва целия ни град, за което заслужава едно голямо благодаря!

Няма как обаче да не остане нотка тъга в сърцето на всеки един фен когато си тръгва от прекрасния стадион на Литекс. За съжаление разликата между гостуващия сектор в Ловеч и нашия втори дом - Лаута е огромна. За това още веднъж искаме да Ви обърнем внимание на огромната важност, която ремонта на нашия стадион и в частност изграждането на новата трибуна Бесика има за нас. Надяваме се след мача в Ловеч може да си представите как би изглеждал един такъв сектор, но не с 800, а с 4-5000 фена на дерби срещу Левски или ЦСКА.

С това обръщение бихме желали да изразим нашата силна надежда и подкрепа за Вашите начинания в името на общата кауза, че скоро ще видим новата трибуна Бесика, препълнена с пловдивчани, подкрепящи любимия си отбор и нашата увереност, че ще направите всичко възможно това да се случи възможно най-скоро. Тогава сме убедени, че Локомотив ще играе е европейските турнири всеки сезон и то в Пловдив - една мечта на поколения пловдивчани!

Източник: lportala.net



Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).