Атанас Узунов: Може би на някой му е гузно, че някои цял мач не се измориха да псуват като хамали по Лучини

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:56 / 21.03.2011
3899
Ръководството на Локомотив е запознато с официалната информация в сайта на ПФК Литекс, заяви администраторът на "смърфовете" Атанас Узунов. Най-добрият ни футболен рефер каза, че всеки клуб може да пише в собствените си официози каквото си ще, но това не означава, че се публикува истината.

"Имаше много камери на стадиона и едва ли някоя от тях е заснела как Лучини се качва по ограда и иска да бие запалянко на противника. Това е така, защото такъв момент на стадиона в Ловеч просто липсваше. Не искам да коментирам, но истината е съвсем друга.

Може би на някой му е гузно, че някои цял мач не се измориха да псуват като хамали по нашия състезател. Няма да коментирам дали по този начин Литекс ще предизвикат наказания на Флориан", заяви Узунов.

Днес играчите на треньора Неделчо Матушев ще направят възстановително занимание на клубния стадион от 15,00 часа.

До края на деня се очаква и програмата на отбора по време на паузата в шампионата. Както е известно, Локо има покана за контроли в Испания от Алмерия и Еркулес, а преди това бяха утвърдени контроли с Пирин и Спартак (Пд).

Източник: в. "Топспорт"



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).